Sign In

Расписан конкурс за избор програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2023. годину

Објављено:

Министарство за научнотехнолошки развој и високо образовање Републике Српске расписало је данас Конкурс за избор програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2023. годину, за шта је буџетом предвиђено 200.000 КМ.

Овим конкурсом биће, између осталог, подржано студентско организовање, међународна сарадња, организација међународних студентских скупова и сусрета, укључивање у међународне студентске асоцијације, стручни програми, трибине и предавања, научно-стручни радови, пројекти и елаборати од интереса за систем високошколског образовања.

Поред тога, у оквиру овог јавног конкурса подршку ће добити и студентске спортске и културне активности и едукација, студентски медији и остали пројекти који доприносе унапређењу студентског рада и организовања, студентског стандарда, заступању интереса и права студената.

На конкурс се могу пријавити студентска представничка тијела, студентске организације и асоцијације студентских организација.

Конкурс је отворен 30 дана од дана објављивања, а више детаља о самом конкурсу може се добити на број телефона 051/338-433.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.