Sign In

еУслуге Републике Српске - Није ред да чекате у реду

Објављено:

Пореска управа Републике Српске Пореска управа Републике Српске
На овој страници у секцији Обрасци можете пронаћи све пријаве, обрасце и упутства у електронском облику. Сви ови обрасци су на располагању пореским обвезницима за download, попуњавање и штампу.
Инспекторат Републике Српске Инспекторат Републике Српске

„Информације о раду инспекција Инспектората Републике Српске можете пронаћи на званичној интернет страници, укључујући и све информације о инспекцијским провјерама на повезаној интернет страници Регистра инспекцијских провјера.

Евентуалне пријаве незаконитог рада пословних субјеката или притужбе на рад инспектора можете упутити електронски, путем званичне интернет странице или путем Центра за пријаве и притужбе, на телефон 051 456 140.“ (видео спот)

Министарство унутрашњих послова Републике Српске Министарство унутрашњих послова Републике Српске
На овој страници можете извршити провјеру несталих/неважећих докумената, као и преглед фотографија прекршаја регистрованих стационарним радаром. (видео спот)
Електронске земљишне књиге Републике Српске Електронске земљишне књиге Републике Српске
На овој страници можете извршити увид у базу дигитализованих земљишнокњижних података о непокретностима у Републици Српској. (видео спот)
Електронска мапа Републике Српске Електронска мапа Републике Српске
Овдје можете наћи тачне локације свих објеката и субјеката од јавног значаја (видео спот)
Портал еОбразовање Портал еОбразовање

На порталу еОбразовање обједињене су информације о свим нивоима образовања и образовним установама у Републици Српској, сви закони и правилници из области образовања, наставни планови и програми, као и стручни садржаји намијењени предавачима. План је да се путем овог портала одвија комуникација између Министарства просвјете и културе и образовних установа, односно ученика, студената и школа те грађана и сви подједнако могу учествовати у креирању садржаја еОбразовања.

Електронски Дневник Електронски Дневник
Електронски дневник омогућава евиденцију оцјена, изостанака ученика, комуникацију предавача и родитеља интернетом, као и провјеру оцјена и изостанака родитељима. (видео спот)
Електронске матичне књиге - еМатичар Електронске Матичне књиге*   (видео спот)Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.